Deus 11 år

De var med i Mig og Min Mor. Vi holdte også deres fødselsdag i programmet. De er tvillinger 👏Cena, til venstre, og Deus, som ikke er her mere, blev 11 år ❤️ Dyrlægen sagde at det var godt klaret med 11 år, da de åbenbart bliver mellem 8 og 10 normalt. Cena er her endnu. Han kigger efter Deus idag og kan ikke forstå hvor han er, så Gizmo og Cena er nu ‘alene’ med hinanden og os.

Vi er trætte og i sorg. Selvom vi har 4 fugle og 2 hunde mangler han i flokken. Cena er stille og holder øje når der er en lyd for at se om det er Deus. Dyrlægen siger at de glemmer det hurtigt 😌men nu må vi se. Han bliver taget godt af ❤️han får lidt ekstra nu. Vi håber at han holder længe, men det er jo svært at vide for han har gigt. Men så længe han spiser og drikker og leger så går det. Han kan gå direkte ud i haven når har lyst. Vi var klar over at det ikke gik mere, da Deus ikke gad at spise og drikke så meget mere og var meget træt og stille. Han fik dog medicin for gigten.

Vi lavede en aftale om en dato d13-2 kl. 1800 så vi kunne være alene på klinikken med ham og dyrelægen. De lukkede normalt kl.1800. Han fik noget beroligende, og da han sov fik han den sidste medicin. Det varede ikke mange minutter så var han her ikke mere. Vi holdt ham i hånden og kælede ham hele tiden. Han havde sin bamse med 😔Nu bliver han brændt og kommer i en porcelænsurne med hans navn på. Det er noget vi gøre med vores hunde herhjemme.

Deus, tak for alt ❤️ 👏

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s