Konfirmation og Minder

on

Så var det Cecilies tur.Cecilie er en skøn pige med et kæmpe hjerte på det rette sted.Jeg har kendt Cecilie siden hun var 9 år gammel og har fulgt hendes udvikling frem til nu hvor hun er 15 år.Hun er en pige som er vellidt i skolen af familien og venner ❤️og sport.Hun er nu blevet konfirmeret og tak for invitationen ,det var en skøn dag .Hun har et spændende liv i sigte ingen tvivl om det for hun er en overlever ,lige som begge mine børn .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s