2018 /2019

Året 2018 har budt på mange udfordringer, såsom sygdom og operationer. Men jeg havde heldigvis ikke kræft i min bugspytskirtel 👏🏻❤️

Min fibromyalgi gør at jeg nogle dage ikke kan gå, men jeg er meget stædig når det drejer sig om mine sygdomme 🤧😷🤬 Så gå det skal jeg! Jeg har sørget for at have kørestol og stok indendøre hvis det bliver nødvendigt. Men ikke mere om mine sygdomme nu.

Sommeren år 2018 har været super god, da jeg elsker sol og varme, men nogle dage blev det altså for varmt, både for vores hunde og os andre i familien.

Jeffrey, min søn, er blevet færdiguddannet. Han har opnået en kandidatgrad på Københavns Universitet. Jessica er ved at være færdiguddannet, og det bliver hun i 2019.

Vi har fået en ny lille hund som hedder Gizmo, han er en chihuahua, ham fik jeg i Valentinsgave af Johnny. Vi har altid haft store hunde og regnede ikke med at vi nogensinde ville have en lille hund, men det har vi ikke fortrudt at få nu, for han er noget af det skønneste!

År 2018 er gået meget hurtigt, og det er et år som har taget meget på mine kræfter.

År 2019, der ønsker jeg at det ikke går så hurtigt, og at jeg ikke skal bruge for mange kræfter på det i min hverdag, samt at vores ønsker for året går i opfyldelse bl.a. at vi får solgt vores sommerhus.

Tak for år 2018! Velkommen til år 2019.Så her lidt billeder fra året 2018.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s