Hvad si’r I så?! – BabyBox Deluxe – Sponsoreret

BayBox Deluxe er et firma som sælger børneprodukter, der f.eks. kan bruges som mellemmåltider for ens søn eller datter. Jeg syntes det ser utroligt indbydende ud. Det kan jeg forestille mig, uden tvivl, er en god idé at have med til sine børn når man er på tur i landet eller lignende.

Havde jeg haft det som mulighed, da jeg var ny mor, så havde sådan en goodiebox været perfekt. I fremtiden, kommer I til at høre meget mere om dette da jeg skal holde babyshower sidst i juli for min datter Jessica, da hun jo, som bekendt, skal have en søn i oktober. Jeg tænker, at vi, til den fest skal prøvesmage på varerne og udtænke råd!


Dette er en reklame for et produkt som firmaet har sponsoreret til artikelskribenten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s