År 2017

Året 2017 er for mig gået utroligt hurtigt.

Jeg brugte meget tid på Mor Jette Showet, som kun blev til et enkelt afsnit. Man ville sælge det videre, men man bød åbentbart ikke nok penge for at showet kunne forsætte. Til et prisshow var jeg med til at synge en sang sammen med andre kendte. Jeg har også været med i nogle interviews hist og her.

Min evne, inden for hvad der er mellem himmel og jord, er blevet forstærket yderligere. Jeg er blevet god til, at heale og til afdødekontakt via billeder. Her menes der det, at lægge englekort, male healende malerier, ane fremtiden, hjælpe med problemer, og give positiv energi videre.

Året har desværre også budt på meget sygdom. Jeg skulle egentligt have et nyt knæ, men man valgte at prøve noget andet først. Nemlig at finpudse det lidt, og hvis det ikke hjælper får jeg et nyt knæ. Jeg har også haft problemer med min mave, og jeg har haft tarmslyng. Man fandt også ud af, at jeg har fået en cyste til på min bugspytskirtel, en cyste på min ene nyre, og lidt problemer med mit hjerte og galdesten. Jeg tænker snart om der dog kan være mere.

Pyha, jeg har godt nok fejlet meget. Men hvad jeg kan gøre, er at leve et nogenlunde sundt liv. Familien, og jeg, har haft nogle hårde dage på grund af mine skavanker, men sådan kan livet jo også være. Trods sygdom har jeg stadig mit gode humør, selvom det til tider kræver meget energi af mig. Min afdøde fars kone, døde også for nyligt, så det har ikke været et nemt år.

Her på de sidste dage af året har der dog også været gode oplevelser, heriblandt de to afsnit jeg var med i Jokerens juleshow. Jeg morede mig mægtigt, og håber I vil tage et kig på dem. Juleshowene kan findes på YouTube.

Nå ja, og så har håret også ændret farve et par gange — hehe!

Her kommer så lidt billeder fra år 2017 .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s