Du er ikke alene

Døden. Farvel ! Sov godt du er ikke alene. At tale om døden ,har aldrig været et problem for mig ,men jeg har da ikke lyst til at dø. Og det er da ligegyldig om jeg er fyldt de 100 år ,men klart jeg vil da heller ikke lide , til døden banker på.Dødsvagt er noget jeg har prøvet rigtig mange gange , både arbejdsmæssigt og privat jeg syntes at det kan være smukt at holde i hånd eller berolige, de døende . Der er mange mennesker der er bange for at tale om døden og bange for at dø, det kan jeg sagtens sætte mig ind i, det må være frygteligt at lægge på sit sidste og være bange for det.Det uvisse ,sjæl ,jord.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s