Jeg glæder mig !!!

Mit højre knæ er også slidt ned og jeg havde fået en henvisning til et nyt knæ. Men da man siger at et kunstig knæ kun holder i 10 år,ser man helst at man venter til i sidste øjeblik med at få et nyt. I første omgang havde jeg en læge,en ældre herre (Næstved sygehus)han fortalte mig at man intet kunne gøre og jeg måtte klare mig selv enten med kørestol eller stok ,min Jessica og jeg så på hinanden,

Og vi tænkte det samme , hvad fanden tænker han på . Fra jeg fik henvisningen og til jeg fik opereret mit knæ gik der 3 mdr. Da jeg skulle have svar på min scanning blev jeg ringet op af en ung kvindelig læge. Hun oplyste mig om at de havde sendt min først læge på pension og hun fortalte mig at hun var meget uenig, med hans resultater. Før jeg kunne få et evt: nyt knæ,ville hun lave en kikkert operation og se om hun kunne lave en finpudsning i knæet så jeg ikke behøvede et nyt knæ i første omgang . Tirsdag d.24/10 møder jeg op kl.0900. Da vi kommer( Min mand er med) bliver jeg henvist til et venteværelse, en sygeplejerske kommer hen til mig og giver mig noget papirstøj og fortæller mig at jeg skal gå ind i et omklædningsrum og skifte om til mit operationstøj,bagefter bliver jeg henvist til venteværelset igen og skal vente der til jeg skal opereres.What ! Jeg sad og ventede i ca. 2 timer før jeg skulle opereres ,jeg havde ikke fået vådt eller tørt siden kl. 0200 om natten og var ved at blive utålmodig .I venteværelse var vi ved at være mange, der var både pårørende og patienter og når man havde været på opvågningsværelset blev man henvist til venteværelset igen og der skulle jeg vente til operationslægen kom og fortalte mig hvad de havde lavet ved mit knæ. Jeg kunne fornemme at det var flere som ikke følte sig godt tilpas i deres operationstøj i venteværelset, der var ingen privatliv overhovedet, ikke lige min stil. Operationslægen fortalte mig at mit knæ var meget nedslidt, og han havde bla: borede 2 huller i venstre side for at forstærke knæet ved at der så ville dannes noget arvæv. Nu er jeg så igang med at komme mig efter operationen og det er sku en hård omgang .Jeg regner stærkt med at jeg kan bruge mit knæ igen om ikke så længe (5-6 uger ). Ellers er det et nyt knæ.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s