Hvorfor ? 

Ja ! Mm jeg vil som regel ikke overgive  mig ,når det gælder mine ,skavanker .

Min fibromyalgi fylder rigtig meget i min hverdag,men jeg beklager mig helst ikke .Jeg prøver at glemme  mine skavanker i det daglige, for jeg er lidt af en livsnyder,og for at få noget ud af min liv,spiser jeg medicin 2 gange dagligt . Og prøver at få sovet nok.

Meeeen Onsdag.d.10/5 måtte jeg simpelthed overgive mig ,jeg var i Biografen med Johnny min mand,og vi så den nye film med Alien.

I løbet af dagen havde jeg lidt ondt i maven og det plejer at være fordi jeg har luft i maven (fedme operation )når man har fået den ,kommer der meget luft i maven .Og det kan gøre ondt indtil man har fået luften ud .

Men i slutningen af filmen ,fik jeg lige pludselig ondt i maven og tænkte det går over om lidt .

Meeen det forsvandt ikke og på vej hjem fra Fisketorvet til Odsherred ,Blev mine smerter så voldsomme at jeg skreg i vilden sky og vil lige sige ,at der skal meget til før jeg skriger af smerte.Vi kørte til Herlevsygehus og vi kom til med det samme og jeg fik indsprøjtet morfin med det samme,jeg blev scannet  og havde stadig smerter på trods af morfinen.

Herlev havde ikke så meget forstand på maveproblemer så jeg blev overført til Hvidovresygehus Akut afdeling .

Jeg kom op i en seng og fik mere morfin og de tog blodprøver på mig ,de fandt ud af ,at jeg havde for lidt væske i kroppen så jeg fik væske via drop,vil lige sige at klokken nu var kl.ca.0400 om morgenen .De var meget grundige i deres undersøgelser af mig og jeg fik smertestillende hver 4 time.

De mente det kunne være tarmslyng ,eller problemer med men cyste på min bugspytskirtel. 

Fredag d.12/5 kl.1500 blev jeg udskrevet og mine smerter var væk i maven ,men var godt mørbanket ,På grund af opkast som jeg ikke kan mere, på grund af min fedmeoperation, men der meget væske op i stedet for,jeg havde migræne som jeg sidst havde haft for  ca.20 år siden.

Status er at jeg nu skal gå til kontrol med min bugspytkirtel/cyste og fremadrettet skal jeg gøre det ca.hvert halve år. Tak til mine børn og min mand for jeres tålmodighed med mig og mine smerter og min sygdom fibromyalgi ,det betyder alt….​

Fejl
This video doesn’t exist
​​
Fejl
This video doesn’t exist

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s