En af de dage … Blog indlæg ⭐️😘

on

Min sjæl og min krop vil ikke følges ad i øjeblikket ,😫😤☹️😔Jeg vil så meget og har masser af gode ideér ,lige fra ny tøjstil og rejser og hjælpe andre mennesker med at komme videre med deres ! Liv 🤔Jeg er født med et hjælper gen .💁👏🏻Jeg elsker at se når jeg får andre mennesker til , at blomstre i deres liv .Jeg kan heale og jeg har en 6 sans og kan rigtig meget inden for denne verden .Men !!!på grund af mine skavanker og smerter ,så føler jeg mig indespærret i min krop .Jeg har en ungdomlig sjæl i en slidt krop og jeg vil ikke finde mig i det !!!!!! Jeg er træt af ,mine stopklodser. Er det også noget i kender til ?. P.S. Ja !jeg ved det godt.   Det er en disse øv dage . Mor Jette .

3 af mine dårlige billeder .😫😫😫😫😫 

2 Comments Tilføj dine

  1. Anita siger:

    Kære Jette ! Du kan ikke hjælpe hele verden , du skal også huske dig selv og slappe af , jeg elsker stadig dit gode humør og dit dejlige grin jeg har været venner med dig på Facebook , snakket med dig om du ikke skulle udgive en bog engang. Jeg vil ønske dig alt godt fremover. Knus og tanker fra Anita.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s