Jeg har haft mega travlt 🌈

Jeg elsker at blive forkælet og samtidig holde mig ung og prøve at være med på moden . Jeg vil så gerne , holde mig frisk , trods mine dumme skavanker øv😒alder og sygdom 😡må ikke bremse mig i at leve livet , hele livet . I dag har jeg fået lavet negle og spraytan , fordi jeg skal til Realyti Award på Fredag og vi skal optræde med vores sang 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😝💅🏻❤💃🏼I hører snart fra mig igen. 👯👩🏼‍⚕️😘Mine negle og spraytan har jeg fået lavet hos : Bylow’s Beauty                                       e-mail:Bylowsbreauty@gmail.com /Instagram : Bylows /Facebook : Bylow’s Beauty .. 😘😘😘😘

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s