Alt om kage

wwwsweetlab.dk    Hendes navn er Echo Young og hun er Australsk -Kinesisk ,hun fik øjnene op for kager i Australien, hendes uddannelse som bager fik hun i Australien .Hun er uddannet inden for special kage design,hun elsker at opfinde nye kager og hun har flere aftaler på forskellige restauranter ,blandt andet Holbæk hos Mr.Mu. og StoreBørs i Roskilde .Hun leverer også kager til private kunder ,og hvis man har lyst kan man da også hente kagerne/kagen selv.Hun skal have bestillingerne ca. 2 uger før brug .Echo har også lavet en meget flot kage til mig , og for at hun kan lave en kage som passer til jeres tema ,spørger hun selvfølgelig ind til farver og ønsker om smag .Hun bager også kager for kunder som har allagier ,hendes mand elsker kage ,men der er flere ingredienser han ikke kan tåle .Glutenfri og Nøddefri ,uden æg og sødet med kokossukker er nogle af de ting , hun har sørget for ,til gavn for flere kunder .Sweet Lab Kageværksted,Rahbæk have img_0390img_0341img_0342nr.40,Holbæk Mobil nr.93932221 .her til sidst kan i se en masse skønne billedere fra nogle af hendes kager .img_0389

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s