Mor Jette 

Er jeg en kvinde med stil ? Eller er alt bare sjov og ballade 💃🏼💃🏼Jaa 😝😊mmmmm Jeg elsker livet …. Jeg tænker meget over tingene i hverdagen , gør jeg nu det rigtige . Jeg har så mange jern i ilden , som man siger .Men nogen gange tænker jeg , alder 52år 😳og hvad nu 😳er det for meget 😝😝nej nej siger jeg til mig selv 👍🏻💃🏼Min have skal passes mine hunde og fugle skal passes og mine 2 børn skal plejes og min mand …Og det kan de jo kun hvis jeg passer på mig selv 👀Alt omkring mig skal være i orden og min lille familie skal have det godt,  på den måde har jeg det bedst . Ingen løse ender og hos mig kan alt løses . Jeg kræver meget af mig selv og nogen gange ville jeg ønske at jeg kunne rede hele verden 🤔🤔🤔så for ikke at gabe over for meget 😔Passer jeg på dem , som i min omgangs vil passes på 😘😘😘Jeg har igennem mine 52 år oplevet mega meget og ikke alt har været lyserødt 😓😪og jeg tror ikke på at noget eller nogle er perfekte ..I denne store verden 🤔👀❤️Jeg elsker hygge og orden i mit hjem .Fortsættelse følger “”””👌🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s